Kan du anbefale Jes Olsen

Herunder kan du læse mine seneste anbefalinger.

Hvis du er en af mine tilfredse kunder, vil jeg blive glad for din anbefaling.

På forhånd mange tak!

Rating: 5

28 Tanker om “Giv en anbefaling”

 • Ombygning af garage til hobbyrum.
  Vi har fået et fantastisk hobbyrum takket været Jes. Alle aftaler overholdt til den aftalte pris til aftalt tid. Endda arbejdede Jes 1. Juledag. Flot håndværk og vi har allerede den næste opgave parat til Jes.
  Kan kun anbefale på det varmeste.

  Torben Møller-Larsen

 • Jes har leveret et super flot arbejde med vores træterrasse, som vi er meget tilfredse med.
  Vi kan klart anbefale Jes, og vi vil helt sikkert bruge ham til fremtidige projekter.

  Rating: 5
 • Vi har fået lavet det flotteste tag på vores anneks som var fra 1974. Flot arbejde af Jes, som overholdt alle aftale og startede endda 4 dage før tid, og det er man jo bestemt ikke vant til?? Eneste problem er, at taget nu er så flot, så Jes nok må afse tid til at renovere resten af bygningen til foråret. Ærgerligt, ærgerligt?

  Rating: 5
 • Efter forudgående indhentet tilbud hyrede vi Jes Olsen til opførelse af et plankeværk.
  Han kom på de aftalte tider og arbejdede stille, målrettet og samvittighedsfuldt.
  Efter endt arbejde ryddede han fuldstændig op efter sig.
  Ud fra denne oplevelse anbefaler vi gerne Jes Olsen.

  Rating: 5
 • Efter at have indhentet tilbud, hyrede vi Jes Olsen til at lave et plankeværk. Han kom på de aftalte tider, arbjedede stille, målrettet og samvittighedsfuldt.
  Efter endt arbejde ryddede han fuldstændig op efter sig, – så ud fra denne oplevelse anbefaler vi gerne Jes.
  Leif Petersen

 • Vi har fået lavet en super flot træterrasse til vores sommerhus i Ellinge Lyng.

  Det hele står snorlige og Jes kæler for de små detaljer – lige de der små “ekstra” ting, der gør at Jes skal have maksimale antal stjerner.

  OG så er Jes nem og behagelig at samarbejde med – Tak Jes.

  .

  Rating: 5
 • Jes har bygget en overdækning til vores terrasse. Arbejdet er udført meget professionelt og kreativt, og vi er godt tilfredse med resultatet. Vi kan varmt anbefale Jes, som altid overholder aftalerne.

  Rating: 5
 • Ny træterrasse
  Jeg er nu klar til at nyde sensommeren på en ny og lækker træterrasse efter et super effektivt og nemt forløb.

  Jes har fra start til slut været nem og behagelig at lave aftaler med, ALLE aftaler er efterfølgende overholdt til punkt og prikke, og så har det oven i købet været hyggeligt at have Jes “rendende” på matriklen – og han har efterladt alt pænt og ryddeligt.

  Undervejs ønskede jeg selv pludselig at udvide projektet, og har desuden lige haft nogle andre småopgaver, jeg har forespurgt på – alt sammen er taget med og passet ind i aftalen, stille og roligt og til yderst fornuftige priser.

  Det har alt i alt været en ualmindeligt behagelig proces – og jeg vil til enhver tid anbefale Jes, ligesom jeg helt sikkert også vender tilbage med fremtidige projekter.

  Rating: 5
 • Jes har lavet en smuk, 50 m2, træterrasse/uderum til vores have.
  Vi havde en overordnet idé om hvordan den skulle se ud, og Jes var rigtig god sparring i processen.
  Nu pryder den vores have og vi er vilde med den.
  Vi oplevede Jes som en stabil og dygtig håndværker, der sætter en ære i at gøre sit arbejde godt.
  Billeder kan ses på hjemmesiden.
  Tomas & Heidi

  Rating: 5
 • Jes er en rigtig flink og super dygtig tømrer
  Jeg har liget fået lavet et hegn i skel ind mod naboen, samt en overdækket terrasse. Jes har kommet med brugbare ændringsforslag, og fundet ud af rigtige gode løsninger der kunne passe ind lige efter mine ønsker. Han har god humor og arbejder effektivt, han er meget omhyggelig, prisen er fornuftig og jeg er meget glad for det færdige resultat, det er blevet så flot jeg kan kun give Jes den allerbedste anbefaling ?

  Rating: 5
 • Siden vi flyttede til Lyndby i 2011 har Jes lavet adskillige større og mindre projekter for os – senest en total udskiftning af samtlige døre og vinduer i huset. Vi er supertilfredse med resultatet og Jes rådgav omkring valg af vinduer etc. på en måde så vi følte os i gode hænder. Og hans øje for detaljer og høje standard i færdiggørelse af projektet betød at vi overhovedet ikke kunne se at der havde været rørt ved vinduer og døre – dermed ingen behov for efterfølgende maling etc. Super!
  Vi kan kun give de bedste anbefalinger.

  Rating: 5
 • terrasse
  ny træterrasse
  Nydeligt arbejde
  Perfekt indpasning med eksisterende terrasse

  Rating: 5
 • Vinduer/døre
  Udskiftning af termorude samt repararation af vinduer med glaslister og indfatninger.
  Meget tilfreds med udført arbejde. Omhyggeligt og respektfuldt finish.
  Holder altid aftaler og fin service!

  Rating: 5
 • Ny kvist og vinduer
  Vi fik anbefalet Jes af en bekendt og hyrede ham til at fjerne et klamphuggeri af en eksisterende kvist, bygge en ny kvist op, samt udskifte tre vinduer. Vi er ovenud tilfredse med resultatet, som blev udført til den aftalte tid og indenfor det givne overslag. Kvisten og montering af vinduerne er udført med sans for de små detaljer, som kun er muligt hvis man går op i og godt kan lide at gøre et godt stykke arbejde. Jes er behagelig og let at snakke med, og vi føler, at vi er blevet vel rådgivet og delagtiggjort i løsningens endelige udformning. Jes fandt desuden tid til at påpege og rådgive omkring andre problemer ved husets tag. Der blev grundigt dækket af og ryddet op efter arbejdet.

  Jes er uden tvivl den bedste tømrer vi har brugt og, vi anbefaler ham i et væk.

  Rating: 5
 • Ny hoveddør.
  Jes opsatte ny hoveddør samt skiftede ruder i 2 øvrige døre. Virkeligt godt arbejde. Ligeledes er Jes sympatisk og tillidsvækkende. Jeg kan kun anbefale og vil bruge ham til andre opgaver.

  Rating: 4
 • Superflot træterrasse
  Jes Olsen har udført en meget flot træterrasse til aftalt tid og pris. Rådgiver med gode råd og erfaringer om materialevalg o.l. Kan på det varmeste anbefales.

  Rating: 5
 • Nye døre og vinduer.
  Vi fik skiftet vores hoveddøre ud samt et stort vinduesparti. Vi er ovenud tilfredse med resultatet og processen. Ikke en finger kan der sættes på det færdige resultat. Alle detaljer ,fuger,sammensætninger,udskæringer osv er udført med præcision og pertentlighed.
  Selve arbejdsprocessen blev udført uden det var til gene på nogen måde. Der blev udvist stor hensyntagen til vores ejendele. Dækket pænt af, ryddet op osv.
  Alt i alt et flot stykke arbejde!

  Rating: 5
 • Gulv, facade, opsætning af køkken
  Hvis man vil ønsker kvalitetsarbejde til den rigtige pris og et godt samarbejde omkring arbejdet, så er Jes Olsen den rette håndværker. Han kommer til aftalt tid, arbejder stille, roligt og målrettet. Giver sig tid til fine detaljer, og alt udføres helhjertet. Og prisen er, som den skal være.

  Rating: 5
 • God…bedre…Jes – han er konge.
  Vi lærte Jes at kende, da han monterede solcelleanlæg hos os med bravur. Han monterede dem på spærende i stedet for at bore igennem betonteglene. Og så har han ellers tegnet/bygget balkon med udvendig trappe, justeret højde og repareret carporttag, designet/bygget opbevaringskab på hjul som passer som fod i hose ind under trappen, lagt nyt gulv all over, ændret køkkenskabe så der blev plads til nye og højere køle- og fryseskabe, rep. af bord/bænkesæt og træpavillonen.
  Jes er en fantastisk dygtig, kompetent, hurtig, fleksibel, behagelig og hyggelig tømrer, som altid rydder op efter sig og overholder alle sine tilbud/aftaler til en fair pris.

  Rating: 5
 • Ny hoveddør og kælderdør
  Jeg har fået skiftet min hoveddør samt min kælderdør. Arbejdet er udført til tiden og der er intet at sætte en finger på….top kvalitet udført af en omhyggelig håndværker. Har benyttet Jes Olsen før til anden opgave, hvor jeg også var fuldt tilfreds med arbejdets kvalitet. Prisen har været fair for et veludført arbejde. Til opgaverne modtog jeg priser fra andre håndværkere.

  Rating: 5
 • Nyt gulv,døre og tagpladeri sommerhus
  Jeg kan kun anbefale Jes Olsen. Man får et skriftligt tilbud, alle aftaler bliver overholdt til punkt og prikke ,det udførte arbejde er helt i top ligesom oprydningen bagefter.Skal der udtænkes alternative løsninger bliver det også gjort.Jeg vil helt sikkert bruge Jes Olsen når jeg næste gang skal bruge en tømrer

  Rating: 5
 • Ny tagkonstruktion efter stormskade…
  Taget skiftet helt nede fra loftbrædderne, dvs. damp spær, isolering, nye spær, nyt underpap og toppap. Alt er lavet til min fulde tilfredshed, alle aftaler overholdt og pænt arbejde. Jes er meget om hyggelig og har god humor, han arbejder hurtigt og effektiv han hænger sig ikke i klokken, men gør dagens arbejde færdig, der var afsat 3 uger til opgaven, men den var afsluttet på 2½ uge uden der var gået på kompromis med noget som helst. Der var aftalt at jeg selv sørgede for oprydning efter projektet.
  Jeg kan kun give Jes mine aller bedste anbefalinger.

  Rating: 5
 • Etablering af gulv
  Jes etablerede et ny teak gulv og en 3 punktslås til vores hoveddør. Fra første færd var Jes åben og ligefrem i priser og tidspunkt for udførelse. Alt hvad vi havde aftalt blev udført, plus en meget professionel og hjælpsom tilgang til opgaven. Oprydning var en helt naturlig del af opgave håndteringen.

  Rating: 5
 • Nedrivning af skur og garage
  God stabil arbejdsmand. Flink mand. Dygtig og meget effektiv. Samarbejdsvillig og venlig.

  Rating: 5
 • Opbygning af træterrasse
  Jes har lavet vores terasse og udstue i haardt trae (IPE), og vi er rigtig glade for resultatet.
  En dygtig og kreativ haandvaerker, som leverer til tiden og til en fornuftig pris. Han har oeje for detaljerne og kommer med forslag til rigtig gode loesninger.
  Vores varmeste anbefalinger med paa vejen.
  Mette og Kenneth

  Rating: 5

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *